De eerste Joodse dode tijdens een pro Hamas demonstratie in de VSA

0

source foto : https://www.ynetnews.com/article/syf7ruw76#autoplay

source : https://www.timesofisrael.com/jewish-man-said-struck-by-pro-palestinian-protester-in-los-angeles-succumbs-to-injury/

De oudere joodse man maakte deel uit van een tegenbetoging (nooit erg slim van politie om die dicht bij elkaar te laten plaatsvinden want dat vraagt heel veel resources en verhoogt de risico’s enorm) en kreeg een slag met een megafoon in het gezicht en viel neer waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht waar hij overleed. Deze zaterdag is er een grote Hamas betoging in Brussel voor een wapenstilstand omdat Hamas aan het verliezen is. Een humanitaire corridor, pauze of iets in die aard is een totaal andere zaak maar wapenstilstand. Hamas kent geen wapenstilstand.

maar het ergste moet nog komen …. nadat de persoon wordt weggevoerd naar het hospitaal blijven de Hamas betogers verder scanderen en over zijn plakkaat en zijn bloed lopen alsof dat het belangrijkste in de wereld is en dat een jood is weggevoerd, wel het zal maar een jood zijn zeker. De man met zijn megafoon in de hand zou de verdachte zijn. Hij lijkt wel een opgehitste TikTok zombie. Niet normaal.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed