Op VTM verklaarde Belgisch Minister voor Palestijnse Zaken Caroline Gennez dat 0,00 % van de miljoenen steun aan Gaza naar Hamas gaat en dat kan moeilijk kloppen

0

Een bevoorrechte partner voor de ontwikkelingshulp van Gennez is de UNRWA – die ook de scholen uitbaat waar kinderen leren Joden doden en waar leerkrachten zo blij waren over de pogrom op 7 oktober met 1400 doden dat ze dit online de mooiste dag van hun leven noemden.

Wel het geld gaat van daar naar een andere Palestijnse terreurorganisatie die via UAWC geld zou ontvangen en daar zou zoveel geld blijven plakken aan de PFLP dat zowel Nederland als de VSA op basis van het bewijsmateriaal van IsraĆ«l beslist hebben om ook deze organisaties op de boycot lijst te zetten. Niet zo in BelgiĆ« natuurlijk, daar gebaren we van koekenaas en geloven wat de minister zegt – niet dus.

En als de minister denkt dat ze zo zeker is van haar gelijk laat dan maar de Staatsveiligheid een rapport opstellen en met de verschillende inlichtingendiensten contact opnemen over de verschillende organisaties die geld ontvangen via onze minister van Palestijnse zaken Caroline Gennez.

voor meer informatie over de informatie over hun banden met deze terroristische organisatie, klik hieronder

de postings op hun facebookpagina doen er immers geen twijfel over bestaan, islam en martelaren, de taal van Hamas

op 7 oktober vond deze organisatie – die geld krijgt van BelgiĆ« en Europa – het niet nodig om haar medeleven te betuigen met de slachtoffers van de Pogrom die het leven kostte aan 1400 joden die voordien nog naar de markt gingen in Gaza City (en deze organisatie vertegenwoordigt boeren) om groenten te gaan kopen enzo

maar we hoorden

over deze doden

geen woorden

want het zijn joden

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed