zo maak je de 1400 slachtoffers van de Hamas pogrom van 7 oktober nogmaals dood … noem het Israëlische propaganda

0

Je staat er toch elke dag van te kijken hoe in de pers men met Joodse Doden toch zo nonchalant kan omgaan. Zelfs met de ergste terreuraanslag sinds 9/11 en trouwens in aantal doden waren in vergelijking onze aanslagen van 2016 slechts incidenten. Zelfs indien dit het grootste aantal Joden is die als bijna uitsluitend burgerslachtoffers werden afgeslacht op een georganiseerde en geplande wijze. Zelfs indien dit gecombineerd was met het afvuren

Je staat er toch elke dag van te kijken hoe in de pers men met Joodse Doden toch zo nonchalant kan omgaan. Zelfs met de ergste terreuraanslag sinds 9/11 en trouwens in aantal doden waren in vergelijking onze aanslagen van 2016 slechts incidenten. Zelfs indien dit het grootste aantal Joden is die als bijna uitsluitend burgerslachtoffers werden afgeslacht op een georganiseerde en geplande wijze. Zelfs indien dit gecombineerd was met het afvuren op Israël van duizenden raketten tegelijkertijd .

Dan nog noemt men de brute waarheid van de gruwelijkheid van Hamas in een ‘mainstream media’ in de titel ‘propaganda’. En dus zullen een heel pak mensen geloven dat het niet waar is, dat het overdreven is, dat er een complot achter zit enzovoort. De keuze van woorden als het gaat over Joden en Israël (als men er al woorden wilt aan ‘vuilmaken’ zoals we zagen op 7 oktober toen zelfs ministers hun medeleven niet konden uitdrukken zonder er zogenaamd wederzijds geweld bij te sleuren) toont hoe sommige verantwoordelijken in de media totaal GEEN empathie hebben voor joden, zelfs al zijn het 1400 doden (waaronder op een vredesmuziek festival).

Dit is De Morgen van DPG media.

Dit is ECHT. U wilt het niet weten en daarom noemt u het propaganda, maar dit is deze burgers ECHT aangedaan. Indien het uw buurman zou zijn die het met uw buurvrouw, kind of gezin zou doen, zou u hem een monster noemen die zoals Dutroux nooit meer zou mogen vrijkomen. Maar omdat het Hamas is noemt u ze verzetsstrijders, vrijheidsstrijders, Autoriteit in Gaza enzovoort

Voor ons zijn het monsters, net zoals ISIS en net zoals u toen hele steden bombardeerde tegen ISIS (en niemand daartegen in verzet kwam ondanks de naar schatting 30.000 burgerdoden in Mosul in Irak) zullen wij Hamas onschadelijk maken en het overgrote deel van haar militaire infrastructuur in Gaza vernietigen. Omdat het monsters zijn. Zelfs geen terroristen want de RAF, ETA, IRA …. deed nooit zulke dingen … ze deden afschuwelijke dingen (vooral IRA met de autobommen bij pubs) maar nooit zulke dingen op zulke schaal en met zulke persoonlijke interactie (ipv vanop afstand iemand op te blazen of neer te schieten).

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed