Vrede Vzw wilt Oekraïne afgeven aan Putin en wilt nu Hamas redden van de militaire ondergang door een ‘staakt het vuren’ zonder veroordeling van Hamas voor de Pogrom van 7 oktober

0

Deze zondag zal het in Brussel vol lopen met Hamas TikTok zombies die de oproep van Hamas om hen te redden van de militaire ondergang zullen gehoorzamen. Ze willen zich niet overgeven zoals PLO in Libanon en ze willen zeker niet de 240 Joodse gijzelaars vrijlaten en weten zelfs niet of ze daar een eis voor gaan stellen zoals men meestal doet bij gijzelingen. Dit zijn dan eisen zoals voedsel, elektriciteit, verzorging van gewonden enzovoort …

maar lees eens deze ‘vredesverklaring’ ze is al even onafhankelijk als die voor Oekraïne waar dezelfde door Vlaanderen gesubsidieerde organisatie vindt dat er maar moet vrede worden gesloten met Putin en de veroverde gebieden moeten worden afgegeven en van oorlogsrecht en internationaal recht is hier dan opeens geen sprake meer. Het is dus een organisatie met een mooie naam maar waar de doelstellingen helemaal niet overeenkomen met haar naam, integendeel zelf. Ze lijken eerder op de collaborateurs tijdens de WWII die ten alle koste oorlog wilden vermijden en vonden dat Engeland of de USA maar vrede moesten sluiten met Hitler want zo irrationeel en gevaarlijk was die man nu ook weer niet.

Wat vrede vzw hier zegt is dat na het uitmoorden van 1400 joden het niet Hamas is die zich moet overgeven en de gijzelaars moet vrijlaten, het niet Hamas is die moet worden berecht voor deze misdaden en het afschieten van duizenden raketten op het grondgebied (de steden) van Israël zonder dat daar de dag voordien een aanleiding voor was, zoals een bombardement van Gaza, het is allemaal niet de fout van Hamas. Hamas dat is het verzet en niet een bende moordenaars die een pogrom hebben georganiseerd op onschuldige burgers op een zaterdagmorgen en op feestvierende jongeren op een muziekfestival voor de vrede. Dat is Hamas. Er is geen andere Hamas.

Als de vzw vrede hiermee vrede wilt sluiten dan is dat hun goed recht, maar dan moeten ze wel hun naam veranderen. Hun vrede is een Chamberlain vrede en we weten goed wat die tot stand heeft gebracht.

We verwachten dat de Minister van Palestijnse Zaken Caroline Gennez op de eerste rij zal lopen, glunderend van al de aandacht van de Hamas TikTok zombies. Het zal haar deugd doen om te zien dat ze niet de enige is die er niet in slaagde om openlijk de misdaden tegen de menselijkheid van 7 oktober te veroordelen. Bij Vrede Vzw slagen ze daar na al die tijd nog altijd niet in.

We wachten trouwens op de eerste vergelijkbare actie en veroordeling van Putin voor het bombarderen van de steden en civiele centra in Oekraïne.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed