Ik wil als antiracist, Woke, etc NIET lezen dat Joden worden lastig gevallen omdat ze jood zijn …. die hypocrisie is zumkotzen

0

En toch is dat het geval.

Niet alleen dat we dingen aanvaarden tov mensen die we niet meer zouden aanvaarden indien de belaagde andere een moslim, een homo, een gehandicapte of wat dan ook is maar niet alleen dat we dat niet zouden toelaten door anderen, maar dat die anderen geen Nazi zijn zelf een eerder gediscrimineerde minderheid waarvoor we voordien opkwamen voor HUN rechten en tegen Racisme tegen hen.

Gaan we moslims op straat aanvallen omdat in Iran jonge mensen worden vermoord omdat ze geen hoofddoek dragen ? Gaan we zwarte mensen aanvallen op straat omdat zwarte djihadisten christenen vermoorden in Dafur en de Sahel landen ? AllƩ waarmee zijn jullie in godsnaam mee bezig ?

Trouwens er is een ultieme litmus test voor antiracisme

Indien je de term van de geviseerde groep verandert door het woord Joden en het klinkt niet goed, het voelt fout dan is het meestal echt ook fout.

Dus als je zegt ‘Moslims zouden zich moeten aanpassen of moeten vertrekken’ door ‘Joden moeten zich aanpassen of moeten vertrekken’ dan weet je dat het fout klinkt

Alleen zijn de Hamas TikTok zombies volledig hun verstand en ook hun waarden tijdelijk kwijt.

Wij leven in een tijd van echte WAANZIN en zinsverbijstering en het is enorm bedreigend om dat te zien.

Dus net zo min als ik zou aanvaarden dat iemand de sluier van een moslima zou aftrekken of het kruis van een christen dient er niemand aan de keppel of wat dan ook van een Jood te komen. Punt.

Anders ben je geen Antiracist. Punt. En is je geloofwaardigheid als humanist NUL ZERO NADA

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed