Van de UEFA mag je tijdens matchen met ploegen uit Israel geen minuut stilte houden voor de pogrom van 7 oktober want het zijn maar Joden

0

Langzamerhand wordt je het wel gewoon, de volledige whitewash uit ons geheugen van wat gebeurde op 7 oktober en een volledig verbod op het herdenken, bespreken en zeker eren van de slachtoffers of de ontvoerde Joden die dag.

Het is geen samenzwering en geen uitdrukkelijk verbod maar iets dat journalisten en decisionmakers zomaar tegelijkertijd allemaal samen overal logisch en noodzakelijk vonden.

Het is dus aan de gewone mensen zoals gij en ik om daar verandering in te brengen en 7 oktober toch levend te houden zoals de Armeniƫrs bijna 100 jaar lang hebben geprobeerd te doen met hun genocide.

En dus hebben jonge Poolse voetballertjes gewoon geweigerd van de eerste minuut te spelen in hun match tegen de Israƫlische ploeg omdat ze niet mochten herdenken wat niet mocht worden uitgesproken. Maar een stinkend rijke voetballer die gestorven is en nooit iets anders in zijn leven gedaan heeft dan voetbal spelen die zal een heel circus krijgen als hij sterft

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed