Zie hier de Video die Dhr FOUad Ahidar Voorzitter Parlement van de Vlamingen in Brussel liet verwijderen want daarom moest hij ontslag nemen uit Vooruit (aanzetten tot geweld)

0

We hebben hier totaal niets mee te zien maar hebben de file online gevonden alhoewel we wel vinden dat door de video privƩ te zetten en te laten verdwijnen dhr FOUad Ahidar schuld bekent.

De Download link staat verder beneden het artikel.

Dhr FOUad Ahidar heeft ontslag genomen uit Vooruit omdat hij het zogenaamd niet meer kon vinden in de hardere lijn van de partij tegenover migratie etc … Maar in feite is dat waarschijnlijk allemaal blablabla. De uitspraken die hij in de video deed in een interview met ZinnekeTV waren dermate verwarrend en radicaal dat je je echt de vraag kon stellen of hij nog in staat zou zijn om te functioneren als politicus in Brussel, een wereldstad gekend voor het pacifistisch samenleven van tientallen gemeenschappen.

In de Gaza met Hamas zou hij een fantastisch woordvoerder zijn, maar NIET in Brussel.

Als je ons niet gelooft, lees dan het vorige artikel dat we hebben geschreven hierover.

Dit is de link naar het artikel

Nadat we alle parlementairen in Brussel een link naar dit artikel en de video hadden opgestuurd, heeft hij de video laten verwijderen. Maar het internet heeft een groot geheugen …. en er zijn nu Ć©Ć©nmaal servers waar files heel gemakkelijk op komen en heel moeilijk van verdwijnen.

Hier kan je de beruchte video downloaden voor private viewing.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed