Indien de media de ‘dichteres’ Fatena Al Ghorra uitnodigt moeten ze ook zeggen dat ze voor de DESTRUCTIE van Israël is en dus niet voor vrede

0

Wanneer we denken aan dichters en zeker als het vrouwen zijn dan denken we in de eerste plaats aan romantische personen die dromen van vrede en schoonheid en alles waarvan we verwachten dat een dichter zou kunnen brengen. Er zijn dichters die veel zwaardere en zwartere poëzie brengen maar deze komen meestal in de media minder aan bod.

We vroegen ons af wat de afbeelding was die achter het ondertussen beruchte verwijderde Samidoun profielfoto van Fatena Al Ghorra zat ? Het leek immers niet echt leesbaar maar het moet voor de geletterde Fatena wel belangrijk genoeg geweest zijn om het te gebruiken voor haar profielfoto. Op dat moment verbleef ze immers in het veilige België en het kan dus in 2021 geen antwoord geweest zijn op een oorlogssituatie waar ze middenin zit. Het was de uiting van het diepste van haar innerlijke gedachten.

Dus al haar uitspraken dat Hamas geen terroristen zijn, zelfs al is ze tegen Hamasn en dat we begrip moeten opbrengen voor haar Haat tegen Israël omdat ze terugkeert uit oorlogsgebied en zoveel geleden heeft zijn gewoon bullshit. Ze was al zeker in 2021 tegen de oprichting van de staat Israël en het feit dat er Joden wonen en dus van de River till the sea gaat over Palestina zonder Israël en zonder Joden, niets anders. Het is ook niet zo dat ze een domme romantische dichteres is die niet goed weet wat ze zegt en zich laat meeslepen (al komt ze zo over op tv) want ze werkt al jarenlang voor de Hamas zender Alja Zeera. Als je dan zou zeggen dat je nog niet onderlegd bent in je onderwerp, dan was je geen journalist maar een propagandist of een useful idiot. Wel idioot komt ze wel over, of ze echt bruikbaar is is een totaal andere zaak want op een bepaald moment zakt ze toch door het smeltend ijs wanneer de warmte van de waarheid bovenkomt.

Dus indien de media haar nog uitnodigen dan kan ze niet langer worden gepresenteerd als een dichteres of als een ervaringsdeskundige uit Gaza maar als een anti -Israël activiste en Hamas sympathisant – want anders was ze Gaza niet binnengeraakt (maar haar broer was Hamas zei ze zelf).

Want dezelfde foto met tekst staat OPNIEUW op haar Facebook en dat heeft ze er zelf onlangs NU weer op gezet dus zelfs in het veilige België herhaalt ze nog het discours van Hamas dat de destructie van Israël wilt

Mogen we er ook op wijzen dat er geen doden zijn maar Martelaren in Gaza. Dit is de taal van Hamas en Jihad die vragen aan de mensen om zich op te offeren door te weigeren de door Israël geviseerde gebouwen te verlaten zodat ze kunnen bijdragen aan een hoger dodentol en zo hopen van het westen te dwingen om Israël te dwingen om het offensief te stoppen. Dit is nodig want anders wordt Hamas gewoon vernietigd zowel in materiaal, infrastructuur, kaderleden als soldaten. Het kan wel zijn dat ze dat weer kunnen opbouwen maar dat zal jaren nemen en nooit meer hetzelfde zijn.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed