Humo beslist na CNN artikel het antisemitisch artikel van Herman Brusselmans toch offline te halen maar Herman schrijft nog voor Humo

0

Het was even schrikken deze morgen toen de headline van CNN toch veranderd leek deze morgen.

Humo had gisteren nog verklaard dat ze het schandalig antisemitisch artikel van Herman Brusselmans toch online zou houden omdat het maar satire was en wij dat allemaal veel te letterlijk nemen. Wij zijn immers de grote onozelaars die niet begrijpen wat voor een groot talent Herman Brusselmans wel is en dat we hem daarom maar alle onzin moeten laten verspreiden.

Wie denkt Herman Brusselmans wel dat hij is ? Een nieuwe Johan Anthierens ? Geachte Herman ik heb boeken, tijdschriften en interviews van en over Johan Anthierens doornomen maar hij zou nooit zo iets hebben geschreven over het doodsteken van hetzij welke jood die hij hier op straat zou tegenkomen.

U bent god niet. Zelfs niet een schrijver. Het wordt tijd dat uw harem of sekte bij Humo dit ook inziet en dat ze plaats maakt voor nieuw talent dat wel haar gruwelijkste gedachten kan controleren en het beste in de mensen naar buiten wil brengen in mooie aangename teksten.

Maar Humo zit in slechte papieren en dat zal door zulke gevaarlijke praktijken niet verbeteren. Misschien moet ze de raad van Herman maar opvolgen. ChatGPT kan dat veel beter dan Herman ooit zal kunnen schrijven en zonder mensen dood te willen omwille van hun godsdienst want ChatGPT heeft waarden, Herman heeft enkel een astronomische eigenwaarde. Alleen vertelt niemand dat het een zwart gat is.

Indien u had geschreven dat u elke traditionele arabier wou vermoorden omdat ze de concerten van Swift heeft doen afschaffen waar al die jonge mensen zoveel geld voor hadden uitgegeven, dan was dit niet alleen niet gepubliceerd geweest maar was u ook gewoon op ‘non-actief’ gezet of ongewenst geworden.

Maar hier gaat het maar over Joden en dan moet Humo tonen hoe ver ze kan gaan en wat ze allemaal durven publiceren alsof het de grootste dictators zijn die over ons heersen met hun onzichtbare macht.

Maar verlos Herman Brusselmans uit zijn lijden. Het wordt echt tijd dat hij stopt al was het om zich even meer met zijn vrouw en kinderen bezig te houden – al heeft zijn vrouw volgens eigen zeggen maar nood aan 1 keer seks op een week. Maar ge kunt ook wat boodschappen doen, spelletjes spelen, de afwas doen en de vuilnisbakken buitenzetten. Als Euromiljoenair (niet van uw boeken) kunt u op uw verzadigde leeftijd al wat rentenieren en de grote jan uithangen.

Indien u de onozelheid van de bladvullerij van Herman Brusselmans wilt lezen, dan moet u gewoon de lijst doorlopen van zijn artikels. Wie is bij god in dit soort onozel mannetjes gezaag nog geĆÆnteresseerd ? Ik hoop dat de Humo jeugd slimmer is dan dit – net zoals wij vroeger Humo lazen omdat er toen opstandige dingen in stonden die je nergens anders las. Maar die waren niet antisemitisch of van dat typisch blank oudemannen gezaag over wagens en vrouwen die klagen en sexisme. Doe dat op cafĆ© en niet in Humo. Maar zelfs daar zou je dat niet meer kunnen.

https://www.humo.be/columns/herman-brusselmans?referrer=https://www.google.com/

https://edition.cnn.com/2024/08/08/europe/belgian-columnist-antisemitism-accusations-intl-scli/index.html


Gis

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed