Herman Brusselmans vindt een advocaat zijn reputatie waardig

0

Als je zelf liever een …… bent die anderen heel de tijd blijven uitschelden en kleineren alsof je god op aarde bent en een gedrag tentoonspeelt dat weinig ernstige ouders hun kinderen zouden geven, dan moet het ons ook niet verbazen dat hij er zelfs voor de belangrijkste rechtszaak in het laatste deel van zijn professionele carriĆØre voor een verplicht pensioen hem wordt opgelegd wegens ‘out of tune met de wereld’ niet in slaagt om een gewone professionele advocaat te nemen met een waardigheid waar iedereen wat stil van wordt.

Het is niet dat hij geen geld heeft want in 2017 verklaarde hij dat hij euromiljonair was door de vele tv optredens en columns die hij mocht vuilbekken of vollullen (een beetje Brusselmans taal mag toch ook ?).

Misschien vond hij geen andere goede advocaat en wou geen groot advocatenkantoor hun reputatie bezoedelen met het verdedigen van dergelijk antisemitisme en zeker van een schrijver die helemaal geen echte excuses of bewustwording heeft getoond nadien. Trouwens het risico dat hij weer toch iets doms zou gaan zeggen of zich helemaal verongelijkt zou gaan voelen alsof hij het slachtoffer is, moet veel te groot zijn geweest voor ernstige advocaten om dat risico te lopen. Zelfs terroristen zijn slimmer en betrouwbaarder (voor hun advocaat) Ć©Ć©nmaal ze in de rechtszaal terechtkomen.

Het is de ons ondertussen goed gekende Omar Souidi die volgens Het Nieuwsblad (19 jul 2024)Ā die met zijn broer broers Mounir (45)Ā Souidi, “beruchte advocaten met een voorliefde voor maatpakken en feestjes op Ibiza” zijn. Omar zelf is nog bekender omdat hij na een zwaar ongeval vluchtmisdrijf probeerde te plegen en zijn partner probeerde de schuld op zichzelf te steken. Maar de politiediensten zijn niet van gisteren en het forensisch onderzoek kon klaarduidelijk vastleggen wat er gebeurd was.

Het filmpje in dit artikel legt heel duidelijk uit wat er toen gebeurd is

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240124_94684846

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed