De Emmy’s willen nu Terrorisme Propagandiste Bisan Owda een prijs geven

0

De Emmy’s zijn een soort van Oscar voor nieuwsprogramma’s, nieuwszenders en journalisten waaraan veel belang wordt geacht. Het verlenen van een Emmy dient dan ook om je professionalisme en geloofwaardigheid te bekrachtigen. Dit is dan ook geen onschuldige kleine prijs voor een niche publiek waaraan buiten de incrowd niemand veel aandacht aan besteedt.

Volgens De Morgen en waarschijnlijk een hele serie andere Belgische en westerse media is ze een onafhankelijke journaliste die kwaliteitswerk levert en zijn het grote rijke gevaarlijke Joodse lobby die haar willen deze prijs ontnemen.

Nochtans kunnen deze journalisten heel gemakkelijk te weten komen dat deze journaliste voor Al Jazeera ook gekend is als lid van de terreurorganisatie FPLP (Front for the Liberation of Palestina).

Ze is hier in een interview op een mars waaruit duidelijk het pacifistisch karakter van deze organisatie blijkt. Men zegt dat ze toen een tiener is maar niets uit haar huidige opinies blijkt dat ze van opinie is veranderd en geweld afzweert.

Indien u deze en andere video voor u al voldoende zouden zijn om de nominatie van een terroristische propagandiste in te trekken, dan hebt u het verkeerd voor. Aangezien ze volgens de Emmy’s genomineerd was door twee panels van serieuze journalisten moeten zij ook stevig onderzoekswerk gedaan hebben. De afgelopen maanden hebben we echter gezien dat heel veel journalisten waarvan we voordien dachten dat ze het onderscheid konden maken tussen feiten en propaganda, daar helemaal geen zin in hadden indien het IsraĆ«l zou kunnen schaden.

Nu op haar twitteraccount stat geen woord over de gijzelaars of Hamas. Dat noemt zich journalist maar maakt in feite slechts enkele tiktok achtige video’s over het erbarmelijke leven dat de mensen in Gaza sinds de aanval van 7 oktober hebben. Ze zou volgens de Emmy’s een vitale rol spelen in de berichtgeving over Gaza maar als je op die twitter kijkt dan merk je dat ze hun normen wel zeer laag hebben gezet.

Er gaat tevens een petitie rond die al door meer dan 150 media personaliteiten werd ondertekend om haar toch te verwijderen van de lijst van genomineerden. Voor de Hamas zombies zijn dat allemaal zionisten.

en ja wat op 7 oktober gebeurde bestaat niet meer ….

als dat de journalisten van de toekomst zijn die door onze ‘kwaliteitsjournalisten’ worden gekozen dan zullen we het nieuws zelf maar moeten maken

En dus is alles de fout van de IsraĆ«li en komt Hamas die nog altijd meer dan 100 IsraĆ«lische gijzelaars vasthoudt en nog altijd raketten afvuurt vanuit vluchtelingenkampen en nog altijd weigert van de gewapende strijd te stoppen en echte onderhandelingen te starten …. komt er nooit in voort. Het gaat over de luxe die ze tijdens de oorlog verloren heeft maar waarom IsraĆ«l uiteindelijk op 10 oktober is binnengetrokken – daar heeft ze als zogenaamde journalist absoluut niets over te zeggen.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed