De morele dood van BLM door haar steun aan de pogrom van terreurorganisatie Hamas

0

We herinneren ons nog de marsen van Black Lives Matter tegen politiegeweld, racisme en structurele discriminatie en velen van ons hebben daar aan meegedaan, geĆÆnspireerd als we zijn door Martin Luther King en Malcolm X (na zijn reis naar Mekka dat is). We hebben geijverd voor hervormingen en de dekolonisatie van de openbare ruimte en het herschrijven van alles wat nog teveel geĆÆnspireerd was door het blanke superioriteitsgevoel. We hebben geluisterd en betoogd en gewerkt en geloofd.

Maar vandaag is Black Lives Matter moreel dood want Joodse levens tellen niet meer – zelfs de zwarte joodse slachtoffers op 7 oktober hebben geen enkele waarde voor deze zwarte organisaties en sprekers die onder andere op Amerikaanse universiteiten Joodse studenten achtervolgen terwijl ze Hamas slogans schreeuwen die enkel verwijzen naar de vernietiging van IsraĆ«l en opnieuw van de Joden zelf.

Op 8 oktober heeft BLM bewezen dat ze niets hebben geleerd van Martin Luther King en dat ze niet in staat zullen zijn om te verbinden en daarom verschrompeld zijn tot een zoveelste marginale radicale groep die in niemands anders naam spreekt. Zonde en spijtig.

Maar beter zo. Martin Luther King MLK heeft geen BLM nodig want MLK zal nog generaties blijven inspireren. MLK is bevrijd van BLM. Leve MLK.

I still have a dream about the Middle East where a jewish child will play with a palestinian child and afterwards they will go to the same kinds of homes in peace and prosperity.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed