ah de meltdown van Hezbollah tegenover de Amerikaanse militaire supermacht voor de kust is toch zo schoon ….

0

De Morgen probeerde de dictatoriale leider van de terroristengroep nog sympathiek voor te stellen deze morgen en misschien zaten ze er niet ver naast want de langverwachte oorlogsverklaring vandaag kwam er vandaag niet. Integendeel, want ondanks alle grootspraak zei hij dat de pogrom op 7 oktober een 100% Palestijnse zaak was waar hij niets van af wist en dat was goed volgens hem. De slag om Gaza is volgens hem de meest belangrijke heroĆÆsche strijd die kan worden gevoerd tegen IsraĆ«l maar ze moet volgens hem vooral door de Palestijnen worden gevoerd.

Natuurlijk mag elke moslim er gaan vechten en hun martelaarschap zal geƫerd worden zoals de rest die op het kerkhof ligt. Sommige militante groepen terroristen uit vb Irak zijn al afgezakt naar Libanon om nu en dan een beetje heen en weer te schieten met de Israƫlische troepen aan de grens. Juist genoeg om hen wat bezig te houden maar nooit teveel om een Israƫlisch groot offensief of Amerikaanse reactie te veroorzaken.

Ondertussen luisterden de lokale aanhangers zoals altijd hondstrouw om nadien op een Noord-Koreaanse manier hun Grote Leider te bedanken om hen niet in een verwoestend avontuur te storten.

En de Palestijnen die hadden gehoopt dat het kleine Israƫl nu ook vanuit Libanon zwaar zou worden aangevallen. Maar zoals altijd stonden de Palestijnen er opnieuw volledig alleen voor en kunnen op niemand echt rekenen. En zeker niet op hen die het hardste roepen over Palestina en Joden.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed