In deze korte video wordt heel goed geantwoord op de Tiktok Hamas zombies die wenend video’s plaatsen over Gaza en Palestina

0

Je herkent ze redelijk snel, de jongeren die totaal gebrainwashed door het urenlang bekijken van ‘echte’ video’s op Tiktok schreeuwend de straat op gaan dat het geweld moet stoppen en dat ‘I can’t take it anymore’ (van de film Network) razernij uiten in domme slogans en het zwaaien met vlaggen van een Palestijnse staat die zo corrupt en conservatief is dat ze er nooit in zouden willen blijven leven. Indien ze na hun protesten daar tegen het onverkozen autocratisch regime al lang in leven zouden blijven en niet snel in een gevangenis of een doodskist zouden belanden.

De meest beroemde clip van de film Network

Indien je je kinderen thuis wilt op een rationele manier uitleggen waarom deze oorlog plaatsvindt en hoe we ze kunnen stoppen en vooral hoe we na (of in het beste geval tijdens) deze oorlog tot een langdurig regionaal vredesakkoord zouden komen dan is er 1 iets dat je absoluut moet doen.

TURN OF SOCIAL MEDIA en lees en discussieer en doe wat echt onderzoek.

Deze tiktok video is een goed antwoord op zo’n tiktok zombie waar geen rationeel idee nog toegang vindt tot haar hersenen laat staan op haar sociale media gaat staan.

Voor meer van deze video’s ga naar onze Tiktok page …. enjoy the liked ones

https://www.tiktok.com/@justluaiahmed/video/7292801212955561249?is_from_webapp=1&sender_device=pc

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed