De Vlaamse Publieke Omroep VRT is een Vlaamse Palestijnse omroep geworden want dit is propaganda pur sang

0

kijk naar de titel vandaag over de aanhouding van het zogenaamde Palestijnse Vredessymbool dat in de westerse en Arabische wereld op handen werd gedragen (bron vrtnws)

Het Palestijns symbool van verzet tegen de IsraĆ«lische bezetting krijgt dus een hele pagina over haar met al wat ze zogenaamd gedaan heeft – of zich in die rol heeft laten leiden – en waar ze dus een totaal verkeerd mooi beeld heeft opgehangen van haar verzet, haar doelstellingen, enzovoort ….

en het beste moet nog komen

het staat hier alsof ze het ZOU gedaan hebben alsof er enige twijfel zou moeten zijn dat ze het zou gedaan hebben. Er is geen twijfel over hoor – ze heeft het werkelijk gezegd en wat ze heeft gezegd wordt zelfs tussen aanhalingstekens gezet alsof het misschien niet zo is (ja wij kennen de truken van de foor ook hoor). Ze heeft het gezegd en wat de VRT hier niet durft zeggen – omdat daarmee heel haar zogenaamd heldendom naar de beerput gaat – zetten we dan maar hier

en deze pagina geeft u natuurlijk ook nog heel wat meer informatie haar en haar familie die meer van Hamas terroristen houden van vrede en zeker en vast gewoon bloeddorstige antisemieten zijn. Punt.

En nee net zomin als we het mooie Vlaamse werk van de belangrijkste Nazi collaborateuren zoals Borms niet meer zullen waarderen en eren door hun later Nazisme zullen we hier ook geen rekening houden met hetzij wat ze voordien gezegd of geschreven heeft. Hiermee heeft ze haar eigen verhaal in de vuilnisbak van de geschiedenis gegooid. Het is waarop ze zal worden afgerekend voor de rest van de wereld en als ze werkelijk wilt dat we haar ooit nog zouden geloven, dan zal het heel lang duren voor we dat ooit nog zouden willen overwegen want naĆÆef zijn we nu ook niet meer.

Het zijn interessante tijden want heel veel mensen waarvan Joden dachten dat ze vrienden waren of voor verzoening waren of de strijd in het Midden Oosten niet hier wilden beginnen voeren blijken de afgelopen weken nogal zot geworden te zijn en niet bij machte om het hoofd koel te houden.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed