als Gaza zo’n openlucht gevangenis was met 80% absolute armoede dan leefde de Hamas elite in absolute afschuwelijke luxe

0

In onze Belgische media leeft de mythe dat iedereen in Gaza zo arm was dat we zoals onze ministers zeggen jaarlijks miljoenen moeten geven voor voedsel en scholen. We zijn ook niet het enige land dat jaarlijks vele miljoenen aan Gaza geeft als ontwikkelingshulp. En het is ook zo dat delen van de plaatselijke bevolking heel heel armzielig woonden en geen enkel perspectief hadden en volledig afhankelijk waren (gemaakt) van de Hamas sociale voorzieningen waar ze zo dankbaar voor waren.

Ondertussen leefde Hamas en de elite die haar organisatie en administratie steunde met een zekere luxe, de Ć©Ć©n al veel groter dan de andere en het leven dat deze jetset jongeren leefden verschilt niet veel van andere elites in de wereld maar het steekt wel totaal af tegen de armoede van de rest van de bevolking. Niet dat dat hen dankzij de kruimels van natuurlijk islamitische liefdadigheid enige schroom of onbehagen gaf.

Ah en gevangenis, daar kan je toch niet naar buiten gaan om een weekje naar Dubai te reizen om te zonnen, dansen en te shoppen ? Of een getto …. ik denk niet dat ze zo leefden in de getto

Op twitter is er een account https://twitter.com/imshin die deze informatie nu allemaal online gooit want in het westen geloven teveel mensen dat het allemaal de schuld is van de rijke joden in Israel dat zij zo arm zijn. Zolang de westerse media het maar gelooft en het geld maar blijft binnenstromen voor hun wagens, restaurants en appartementen.

Hamas was zogenaamd zoveel beter dan de Palestijnse Autoriteit omdat ze als Islamitische organisatie minder corrupt zou zijn. Wel ze hebben bewezen dat ze in alles beter zijn dan de Palestijnse Autoriteit. Ze zijn beter in bloedige onderdrukking, beter in corruptie en beter in het zichzelf volledig overbodig maken voor de internationale gemeenschap.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed