Zo heftig als ze nu zijn over de kinderen van Gaza zo stil waren ze op 7 oktober over Joodse kinderen

0

Het regent momenteel verklaringen over hoe crimineel de bombardementen van Israƫl op Gaza zijn en hoeveel kinderen in deze overbevolkte strook grond met een enorm aantal kinderen wel omkomen. En hiervoor gooien ze dan opeens alle mogelijke woorden op het internet om toch maar te tonen hoe radicaal verontwaardigd ze zijn tegen de criminele staat Israƫl die net zo slecht als Nazi is.

Deze kritiek komt er ook van mensen en leiders die van in het begin de pogrom van 7 oktober hebben veroordeeld en onmiddellijk de nodige militaire steun hebben toegezegd. Die kritiek kan worden aanvaard en hiermee wordt momenteel steeds meer rekening gehouden – al is een humanitaire pauze of een totaal herdenken van de bombardementen ook niet onmogelijk. Tijdens WOII werd op een bepaald vastgesteld door de Engelse verantwoordelijken van de Bomber Campaign op Duitsland dat het bombarderen van de steden in feite zeer weinig impact op de bevolking had en toen werd die bijgestuurd zodat meer vliegtuigen zich enkel en alleen zouden concentreren op het uitschakelen van het militair industrieel complex dat Hitler en de Nazi over de jaren hadden opgebouwd.

Het is dan ook interessant om te kijken in de online geschiedenis van deze belangrijke publieke personaliteiten naar wat zij wel of niet verklaarden op 7 oktober. Het UNWRA agentschap in de Gaza die momenteel heel erg actief is op de sociale media heeft op 7 oktober NIETS gezegd. Volgens Israƫlische bronnen zijn ze teveel onder invloed van Hamas komen te staan en zijn ze in feite een verlengstuk van het controle van Hamas op de inwoners van de Gaza.

En wat te denken van de voetballer El Ghazi die op zijn Instagramaccount met 248.000 volgers zet dat IsraĆ«l een ‘genocide’ pleegt in Gaza maar zelf nooit iets schreef over hoe gruwelijk de pogrom van 7 oktober was. De voetbalploeg wou hem er nog voor verontschuldigen want een Genocide (zeker in Duitsland) is nog iets anders dan deze bombardementen – hoe gruwelijk deze ook mogen zijn. Een Genocide is de systematische volledige vernietiging van een volk. Dit hier in Gaza zijn bombardementen zoals ze door de NATO en Arabische staten en Rusland werden uitgevoerd tegen Al Qaida of ISIS in SyriĆ« en Irak. Met alle burgerslachtoffers tot spijt.

Een dode is een dode, zeker als het een kind is en als je je niet spijtig voelt om de dood van een joods kind omdat het joods is, waarom zouden wij dan jouw verontwaardiging over de dood van een Palestijns kind (waar wij ons even triestig om voelen) dan oprecht vinden en niet afschuwelijk hypocriet.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed