ah de media ontdekt nu pas dat ze rond de tuin is geleid met al die afschuwelijke ‘Gaza’ beelden

0

Het was voor buitenlandse Factcheckers al langer duidelijk dat veel van de beelden van bombardementen niet van Israƫlische vliegtuigen boven Gaza kwamen maar van vb de Russische bombardementen in Syriƫ die geen enkel burgerdoelwit ontzagen en zeker geen hospitaal en dit zonder enige waarschuwing.

De factchecking in Belgiƫ gebeurt veel later want er zijn veel te weinig middelen om dit snel te doen en zeker snel genoeg om de altijd zenuwachtige eindredacteuren te weerhouden om iets te publiceren omdat de anderen het ook doen of het nog vlugger zullen doen. De traditionele media als ze een rustgevend referentiepunt willen blijven in een chaotische wereld zullen misschien minder moeten publiceren maar wel ervoor moeten zorgen dat bijna alles wat ze publiceren ook juister is dan wat online verschijnt. Indien ze net zo opgejaagd worden als de online media waarom zou je dan nog betalen voor de traditionele media of er nog op gaan kijken ?

Maar terug naar Syriƫ het land waar de Arabische broeders niets voor deden en zeker niet voor de democratische opstandelingen, maar wel miljoenen veil hadden voor het Fundamentalistische ISIS. Al die Arabische demonstranten zag je toen niet voor de burgerbevolking die bedolven werd onder een permanente bommenregen (remember Aleppo).

Nee, de Arabische helden van vandaag waren zeer stil toen de Arabische leider Assad geholpen door zijn Godfather Putin zijn eigen burgerbevolking in alle rust mocht uitmoorden en zijn steden mocht plat bombarderen. Nochtans zag het er eerst zeer slecht uit voor Assad want de democratische opstandelingen waren tot op een paar honderd meter van het centrum van Damascus genaderd maar toen kwam de reddende duivel Putin om Syriƫ te veranderen in een Living Hell waarbij de dood nader leek dan de volgende dag.

En het zijn precies deze beelden die de Russische Psychological Operations en de propaganda afdelingen van Hamas en consoorten in overvloed op Tiktok enzovoort dropten in de hoop dat veel jonge volgers zo geraakt zouden worden in het diepste van hun menselijke gevoelens zodat geen enkele rede nog doorgang zou vinden tot hun hersenen. Als zombies zouden ze met duizenden demonstreren en slogans roepen waarvan ze de echte betekenis niet kenden en als zombies zouden ze alles achtervolgen en bedreigen wat Joods was of leek om hen eens een lesje te leren voor al die babies die gestorven waren in Gaza. Tegelijkertijd was de pogrom van 7 oktober totaal weggewassen uit hun geheugen alsof het maar een klein incident was in een jarenlange onderdrukking waarbij er slechts 1 de slechterik was. Natuurlijk diegene die al die babies en kinderen doodbombarderen in de Gaza. Het kon ook niet anders, maar het was allemaal

FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE (bron DeMorgen 3 november 2023)

wat niet wilt zeggen dat er geen afschuwelijke dingen gebeuren in Gaza door de bombardementen en dat zoals de VSA en IsraĆ«lische critici nu zeggen de bombardementen meer gerichter moeten worden. Denk vb aan de drones in OekraĆÆne die naar 1 bepaalde verdieping van een gebouw vliegen om er een granaat te droppen en de rest van het gebouw redelijk ongeschonden laten. Trouwens was IsraĆ«l niet het meest ontwikkelde drone land ter wereld of is dat ook al verleden tijd ?

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed