Deze nieuwe website toont de 1400 moorden en de 240 ontvoeringen tijdens de Hamas Pogrom op 7 october

0

Deze website is niet voor mensen met een licht hartje maar het is noodzakelijk om de informatie te verzamelen en ook om ze publiek te blijven stellen zodat men nooit vergeet – net zoals 9/11.

https://www.hamas-massacre.net

Want dit was geen daad van verzet zoals sommige ‘linkse’ kameraden het nu noemen en dit was geen grote overwinning op IsraĆ«l zoals sommige extreme islamieten het zeggen. Zelfs indien een paar militaire doelwitten werden uitgeschakeld en hier en daar er lokaal zwaar verzet was door de bewapende lokale bewoners en sommige veiligheidsdiensten was dit in hoofdzaak een orgie van geweld tegen en diefstal van Joodse families en feestvierders tijdens hun heiligste feestdag van het jaar.

Hoe je het ook draait of keert het heeft alle kenmerken van een pogrom aangezien men van huis tot huis ging en in elk huis waar men binnenraakte de mensen vermoordde, zwaar toetakelde en de vrouwen verkrachtte om maar 1 reden en 1 reden alleen …. ze waren JOODS. Er is geen enkele andere reden waarom ze werden vermoord, gewond, bestolen, verkracht en ontvoerd. Dat is een pogrom.

Het feit dat nadien burgers van Gaza met alles wat kon rijden naar de kibbuts trokken om mee te doen met de moord- en roofpartijen versterkt alleen het Pogrom gehalte van 7 oktober. Sommigen brachten zelfs het lijk van een joods persoon terug naar Gaza om aan hun ‘vrienden’ te tonen welke trofee ze hebben gevonden. Nu op 2 miljoen inwoners was dit natuurlijk een minderheid, maar deze minderheid werd wel gedoogd door de meerderheid die niets deed om hen tegen te houden of om de gijzelaars te doen terug brengen, wetende dat IsraĆ«l heel zwaar zou terugslaan. Ah die van Hamas hadden wapens ? En die zouden enkele honderden mensen van hun eigen bevolking doodschieten ? Schijnt van wel …

Sommige ministers noemen Hamas de bevoegde Autoriteit in Gaza of de vertegenwoordiger van het volk van Gaza. Tsja.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed