De ‘apartheid’ staat Israël is de enige plaats waar de ‘zwarte’ joden van Libië en vb ook Ethopië niet alleen veilig maar ook joods zijn

0

In propaganda Anything Goes en zolang de mensen het niet controleren en je maar geloven omdat je het zegt en veronderstellen dat het daarom wel zo zal zijn, dan doet het er niet toe welke bullshit je uitkraamt en hoeveel keer het wordt geloofd, zolang er maar voldoende mensen die het willen geloven omdat ze te lui zijn om te verifiëren of dit wel waar is.

Eén van de leugens die de ronde doet bij de Hamas propagandisten is dat het een Witte Staat staat waar zwarte of Arabische joden niet welkom zijn terwijl het de enige staat is waar Joden kunnen leven. Wij in Europa die enkel spreken over het terugsturen van vluchtelingen, het bouwen van muren en het laten sterven op zee van wanhopige mensen op zoek naar geluk zoals onze voorgaande generaties in Amerika, Canada of andere landen, mogen even stilstaan bij de enorme aantallen Joodse vluchtelingen die Israël heeft opgenomen de afgelopen decennia.

Want dit is het IDEE Israël, dit is waarom Israël werd gesticht, dit is waarom zeker sinds 1944 het duidelijk werd dat Israël een plicht heeft om te bestaan. Het is een land waar elke Jood van waar ook ter wereld naartoe kan. Ook van Libië, het land waar de Europese Gemeenschap een verdrag mee heeft gesloten om vluchtelingen BUITEN te houden.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed