In WWII stierven meer Duitsers dan Britten, dus Hitler was juist ? Vandaag lijkt het alsof Hamas juist is omdat er al meer doden zijn gevallen ….

0

Yep er stierven meer Duitsers in verhouding dan Britten tijdens WOII zelfs als Hitler eerst Engeland heeft aangevallen met onophoudelijke bombardementen met vliegtuigen (The Battle of Britain) en daarna met de beruchte VI en VII raketten (die in het laatste jaar van de oorlog ook op Antwerpen terechtkwamen).

Er stierven momenteel meer Russen dan mensen van OekraĆÆne in de oorlog van Putin om grondgebied van OekraĆÆne te kunnen innemen. Betekent dit dat Putin gelijk had omdat hij meer mensen heeft opgeofferd zonder op een dode meer of minder te kijken en omdat OekraĆÆne in tegenstelling tot Hamas wel haar schuilkelders heeft opengezet voor de bevolking en wij 8 miljoen vluchtelingen hebben opgenomen omdat we geen schrik moesten hebben dat ze terroristische cellen zouden vormen ?

Het argument van gewoon vergelijken van onderzochte dodencijfers van Israƫl en de veronderstelde cijfers van Hamas die soms maal 100 zijn vermenigvuldigd is een vals argument. Het was trouwens de duidelijke intentie van Hamas om zoveel mogelijk EIGEN burgerslachtoffers binnen Gaza te hebben in de hoop dat hierdoor Israƫl door de druk van de internationale publieke opinie haar militaire vergeldingscampagne zou moeten staken.

Alles wat Hamas doet is om het aantal eigen burgerslachtoffers zo groot mogelijk te maken … ze hebben zelfs geen luchtafweer maar vuren wel honderden en op 7 oktober duizenden raketten af op IsraĆ«l die natuurlijk zal terugslaan door te bombarderen. Maar de Hamas leiders en strijders zitten dan al in de veilige tunnels terwijl hun propagandaploegen even wachten om dan met afschuwelijke beelden te komen van al de burgerslachtoffers die boven overgeleverd waren aan het cynische spel Russische Roulette dat Hamas met hen heeft gespeeld.

https://www.tiktok.com/@heyitsrenny/video/7296966841354800386?is_from_webapp=1&sender_device=pc

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed