Na de normalisering van Antisemitisme en de swastika volgt natuurlijk het geweld tegen Joden

0

Het begint met slogans en argumenten waarbij Joodse levens geen waarde of belang meer hebben en Joden verantwoordelijk worden gesteld voor alles wat er al een eeuw totaal fout loopt in het Midden Oosten en de erbarmelijke situatie waarin de meeste Palestijnen zich bevinden.

Dan komt het geweld tegen de Joden zelf want het geweld werd ondertussen volgens de ziekelijke geest van de toekomstige geweldplegers aanvaardbaar geworden. Zeker als zoveel duizenden onwetende TikTok zombies ‘Van de Rivier tot de Zee’ staan te roepen en niet tussenkomen als Jihadistische spandoeken en vlaggen verschijnen op hun betogingen.

De 30 jarige Joodse vrouw in Lyon deed haar deur open en werd twee keer door een gemaskerde man in het zwart met een mes gestoken waarna hij een swastika op de deur schilderde en wegliep. Een onderzoek is bezig. Ze is niet in levensgevaar.

Ondertussen heeft de Israƫlische staat gevraagd aan haar inwoners dat als ze op reis zijn ze hun Joodse identiteit zo goed mogelijk verborgen houden maar wat houdt dat in ? Moeten orthodoxe joden opeens hun haren afknippen en hun hoeden vervangen door petten terwijl hun vrouwen minirokken moeten dragen ? Mag men geen Hebreeuws meer spreken maar een soort Engels kwakkelen of het zo laten luiden alsof het Duits is ? Moet men de sabbat overslaan en op zaterdag ook geen werken en de zondag doen alsof het zaterdag is ?

De dag dat je niet meer durft om te tonen wie of wat je bent, begin je te verliezen wat of wie je bent. We hebben decennia gevochten voor het recht van elkeen, van de zwarte medemens tot de homosexueel, van de gelijke behandeling van de vrouw tot de sociale opwaarding van de werkmens om nu toch niet weer terug in een tijdperk te komen waar Joden en democraten zich moeten beginnen verstoppen omdat Tiktok zombies door de straten lopen op zoek naar Joden ? Waar is de staat ? Waar is de bescherming

TIK TOK TIK TOK TIK TOK TIK TOK

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed