breaking … Door de massamoorden op onschuldige zwarte mensen door Jihadisten in Darfur doet BLM niet meer mee met de HAMAS betoging in Brussel zaterdag (joking)

0

Voor Black Lives Matter zijn alle zwarte levens belangrijk en zeker die van onze broeders in Afrika. De beelden die vandaag worden gepubliceerd door de islamitische terroristen in Darfur van massa’s vermoordde zwarte medemensen treft ons diep in het hart.

Omdat deze moordenaars verbonden zijn aan Hamas en juist dezelfde techniek gebruiken om zoveel mogelijk mensen te vermoorden, te martelen en te verkrachten om zo schrik aan te jagen, kunnen wij niet naar een betoging in Brussel voor Palestina waar zeker weer veel Hamas betogers zullen aanwezig zijn. We kunnen niet samen lopen in een betoging waar zulke aanhangers van terroristen worden getolereerd.

We hopen dat op onze betoging op zondag voor het stoppen van deze massamoord op zwarte mensen in Darfur door islamtisch jihadistische terreurgroepen evenveel mensen zullen aanwezig zijn als zaterdag. We hopen ook te worden uitgenodigd in de nieuwsstudio’s en dat onze zaak ook een plaats krijgt op de voorpagina’s. We hopen dat Minister Gennez ook ontwikkelingshulp stuurt en een sterke veroordeling van Hamas en Iran voor het steunen van deze moorddadige groepen.

Black Lives Matter – ook als ze niet in Gaza wonen …

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed