Joden hebben in België geen vrienden en moeten zelfs van de democratische pers geen objectiviteit verwachten

0

Het best kijk je gewoon niet meer naar de tv nieuws en zeker niet naar de Belgische geschreven pers. Of het nu De Morgen of De Standaard is, op geen enkele manier zal een neutrale afweging worden gemaakt van feiten en zeker zal geen enkele seconde worden rekening gehouden met de 1200 doden en de 240 ontvoerden. Dat zijn maar joden en hun doden kunnen gecontextualiseerd worden of in feite hebben de Joden het zelf gezocht.

Zelfs een opinie stuk waarin de Joodse gemeenschap in België zich afzet tegen het puur rauw 1930 religieus antisemitisme van de bisschop op de publieke Vlaamse zender VRT (van ons allemaal – behalve de joden) na een opiniestuk in de ‘ democratische humanistische’ De Standaard wordt vergezeld van een foto die in feite de Joodse gemeenschap terechtwijst door een marginale groep dissidenten te tonen.

Specialisten op het vlak van propaganda en psychologische oorlogsvoering waren al zeer verbaasd bij het samenstellen en doen groeien van Qanon maar deze operatie van Hamas is van een professionialisme die elke staat tot nadenken zou moeten stellen over haar propaganda capaciteiten. Want als zelfs de gewone traditionele media blind meestapt en de Hamas berichtgeving overneemt (met dank aan de ‘neutrale’ op het terrein door Hamas gecontroleerde UNWRAS en Artsen zonder (morele) grenzen, etc…) en gaandeweg haar eigen grenzen blijft verleggen tot ze in een grijze zone belandt …. dan is het toch even schrikken.

Maar als je de pers van de jaren 1930 hebt gelezen en de manier waarop de traditionele media met Hitler omgingen, wel ….. dan verbaast je weinig meer. En dat is in feite ietswat geruststellend.

Ik begrijp niet wat deze foto te zien heeft met de christelijke Jodenhaat van de bisschop. Leg me dat nu toch eens uit. U kan het niet. U hebt dit instinctief gedaan omdat u op geen enkel moment de Joodse stem ook maar enig krediet wilt geven en als u echt niets anders kan dan zal u het nog op hetzij welke manier proberen onderhuids aan te vallen of te ondergraven.

We gaan even op onze tanden bijten en rustig blijven en ondertussen observeren we heel goed wie onze vrienden zijn en wie helemaal NIET. Want dat wordt nu echt wel heel erg duidelijk.

En ongewenst maar zo tonen jullie elke dag opnieuw waarom de staat Israël een bestaansplicht heeft. Want we kunnen nooit echt altijd volledig op jullie anderen rekenen en Joden zullen altijd een eigen staat nodig hebben voor wanneer de Hamas TikTok zombies op pogrom vertrekken, opnieuw.

Voor onze lezers dit is onze laatste post waarin we reageren op alle onzin in de traditionele pers. Indien we ons daarmee moeten bezighouden dan zijn we met niets anders bezig en mensen die zich eerder door TikTok emoties laten leiden (waarvan veel beeldmateriaal echte manipulatie is) hebben geen plaats in de pers in deze tijden, maar dat willen ze helemaal niet horen.

We zullen onze eigen stem moeten laten horen. Liefst samen. Kom samen en werk samen en steun elkaar.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed