Vandaag toont ‘publieke’ omroep VRT documentaire met Palestijnse terroriste die de pogrom van 7 oktober ‘resistance noemt …..

0

Even kijken we ons de ogen uit en vragen we ons af waarom de VRT tijdens een periode waarin ook in Belgiƫ het terrorisme tegen de Joodse gemeenschap en gebouwen op niveau 3 staat, een dergelijke documentaire moet uitzenden waarbij een terroriste aan het woord komt die niet alleen steeds het terrorisme is blijven verdedigen maar ook de pogrom van 7 oktober heeft verdedigd.

Ze maakte deel uit van de terroristische Zwarte September campagne.

Tevens zegt ze dat IsraĆ«l een ‘holocaust’ uitvoert en andere nonsens. Dit is haar interview van 2 weken geleden, dus na de pogrom die ze NIET veroordeelt.

Ze is nog altijd lid van het Centraal Comittee van de Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) dat nog altijd gezien wordt als een terreurbeweging zelfs al liggen haar ‘roemrijkste dagen’ al ver achter haar.

Je bent maar Jood en je kijkt even bezorgd en je zal wel paranoĆÆde zijn zeker.

Dit is een andere documentaire op Youtube

ah en op Facebook van de VRT zie je ‘exclusieve beelden’ maar het eerste beeld is van de zogenaamde sexy Palestijnse vredesactiviste die online zette dat wat Hitler heeft gedaan met de Joden maar een lachertje was in vergelijking met wat zij zou doen …. Dat zijn echt symbolen die een Publieke Zender in hooggespannen tijden moet tonen.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed