Echte Feministen veroordelen de verkrachtingen en sexueel geweld door Hamas op 7 oktober ook

0

Sexueel geweld en verkrachting is hetzelfde voor iedereen …. of dit nu tegen een arabische, zwarte of blanke vrouw, meisje of dame is. Het is hetzelfde geweld met dezelfde vernederingen en dezelfde lichamelijke en psychologische gevolgen met dezelfde psychologische en militaire doelstellingen.

Indien men begint een verschil te maken tussen het sexueel geweld tegen een bepaalde bevolkingsgroep zonder objectieve reden dan is dit verschil RACISTISCH of in dit geval antisemitisme. Want indien men het sexueel geweld tegen Joodse en Israƫlische vrouwen op 7 oktober niet de moeite waard vindt om te onderzoeken en zeker niet wil vermelden dan krijgt Hamas in feite een mooier imago dan hun bloeddorstige Pogrom op 7 oktober hen had moeten geven. Het feit dat men het verzwijgt zegt heel luid dat men Hamas wilt sparen en hun imago niet te sterk wilt afbreken want dat men ze misschien nog zou kunnen nodig hebben. Dan is men in feite MEDEPLICHTIG met de daders.

En dan komen we terug bij een ander onderdeel van het feministisch discours, namelijk dat na de verkrachting de daders niet alleen vrijuit gaan maar dat de vrouwen niet worden gehoord, geloofd en soms zelfs worden medeverantwoordelijk gesteld en zichzelf heel de tijd moeten verantwoorden. In het geval van de Joodse en Israƫlische vrouwen op 7 oktober of die nu zullen vrijkomen is dit zeker het geval.

Online ontstaat er nu een hele campagne die de verschillende met overheid betaalde organisaties vragen om het sexueel geweld van Hamas (dat hoe dan ook al geen vrouwvriendelijke organisatie is) even sterk te veroordelen als dat ze anders doen als ze opinies en rapporten schrijven over de Palestijnen. Temeer daar veel organisaties vergaten om op 7 oktober even hard het geweld te veroordelen als dat ze later deden toen Israƫl het aandurfde om terug te slaan.

Dit is de website (met een petitie) https://www.metoo-unlessurajew.com/ (click the link)

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed