Fatena Al Ghorra wou NIET vertrekken uit haar appartement toen Israël vroeg te evacueren – ze wou er sterven voor Haar land

0

Ah mevrouw toch, u komt op TV en in de krant het slachtoffer uithangen maar op het moment dat Rudi Vranckx u met een bezorgde blik interviewt enkele dagen na de terreuraanval in Israel door Hamas en Israël de grote militaire campagne aankondigt, wilt u niet vertrekken naar veiliger oorden.

Nochtans heeft Israël in overeenstemming met het oorlogsrecht miljoenen pamfletten gedropt en SMS gestuurd naar de inwoners om hen te vragen om bepaalde wijken te verlaten. Het is één van de enige oorlogen waar dit gebeurt. Uitgerekend Israël probeert ZuidAfrika gesteund door België te doen veroordelen voor genocide.

In haar interview met Vranckx gaat het er over dat de Israëli haar gebouw zullen bombarderen waar 30 kinderen in zitten. Maar Israël vraagt om het gebouw te verlaten zodat ze geen gebouw zullen bombarderen met 30 kinderen in. Als het leven van de kinderen je lief is dan vertrek je toch gewoon ?

Dan wilt ze niet omdat ze zogenaamd niet weet waar naar toe. Maar er is een corridor ingesteld en na een paar uur wordt die ook beveiligd met Israëlische troepen omdat Hamas sluipschutters schieten op de vluchtelingen. Hamas wilt verhinderen dat haar levend schild van kinderen en vrouwen haar verlaat.

Maar alle gekheid op een stokje, want de kat komt uiteindelijk uit de mouw. Ze wilt niet weg, niet omwille van al die redenen maar omdat het Haar huis is en Haar land en Israël daar niks te zoeken heeft. Het is niet Haar Land want ze is officieel gevlucht uit dat land wegens gevaar voor haar leven (en dezelfde Hamas is nog altijd aan de macht maar nu haar broer bij Hamas is zal ze wel niet moeten vrezen voor haar leven) en het is dus ook niet haar huis. Ze is Belg. Dus Palestina is NIET haar land. Tenzij ze opnieuw Palestijn wilt worden natuurlijk. We zullen haar niet tegenhouden als ze dat zelf wilt doen. Bye.

Hiermee beantwoordt ze wel volledig aan de oproep van Hamas om NIET te vertrekken en een martelaar te worden zoals ze zelf op haar Facebook zet. Op haar Facebook noemt ze de doden martelaren die zich hebben opgeofferd voor de Palestijnse zaak en dat was wat Hamas uiteindelijk wou. Zoveel mogelijk doden en liefst kinderen zodat in het westen men aan Israël zou vragen om de oorlog te stoppen zodat Hamas ongeschonden in Gaza kon blijven en de gijzelaars als pasmunt kan gebruiken en kan tonen aan de andere terroristische bewegingen hoe je Israël wel kan aanpakken.

Ze zal natuurlijk wel vertrekken en haar leven redden. Maar geestelijk komt het natuurlijk niet meer goed met haar. Ze is en blijft een verward persoon die heen en weer wordt geslingerd tussen haar oude en oneindige sympathie voor de Palestijnse ‘verzetsstrijders’ en het zoeken naar het mooie in de kunst, al heeft die soms een wel erg luguber kantje.

Dit is de video – die zegt genoeg – komt van het Hamas propaganda twitterkanaal van Vranckx VRT waar we al voldoende belastingsgeld voor betalen

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed