Antwerpen Pride Mars wil helemaal niet weten van Palestijnse vlaggen in haar manifestatie

0

Dit jaar waren de 150.000 bezoekers en de tientallen praalwagens een voorbeeld van hoe verscheidenheid en diversiteit samen er een groot feest van kunnen maken.

Dat was echter buiten de gebruikelijke Hamas zombies gerekend die het nodig vonden om ook hier met hun Palestijnse tafelkleden te gaan zwaaien en slogans te roepen terwijl ze op een praalwagen klommen waar ze in feite niet gewenst waren. Vreemd trouwens dat zelfs de PVDA hen niet wou opnemen in hun groep.

De fanatieke groep van de Antwerpse Universiteit UA for Palestina maakt deel van de wereldwijd georchestreerde campagne om in universiteiten bezettingen te organiseren die dan als uitvalsbasis kunnen dienen voor andere acties. Traditioneel heeft de politie in een democratie geen toegang tot de universiteit om zo de onafhankelijkheid van de universiteit als academische instelling te kunnen beschermen. Tenzij natuurlijk misdaden plaatsvinden of de universiteit het vraagt in het kader van openbare ordehandhaving.

De organisatoren van de Pride vonden dat heel dat Palestijns gedoe er niet thuishoorde. Het was niet de plaats en niet het moment.

Je zou kunnen zeggen, met alle Queers for Palestine, maar niet met den dezen (die weet waarschijnlijk wel dat Arabische en Palestijnse homosexuelen voor hun veiligheid vluchten naar …. IsraĆ«l)

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed