Herman Brusselmans is WEL geobsedeerd door Joden en stelt ze WEL voor zoals een antisemiet doet –

0

Humo, zijn persoonlijke sekte volgers en zijn advocaten willen ons doen geloven dat Herman Brusselmans voor deze laatste Gaza oorlog geen interesse had voor Joden en hen amper besprak en zeker geen slecht woord over hen zei. De realiteit is echter volledig anders en het bewijs daarvoor ligt zomaar voor het rapen op het internet maar aangezien de huidige journalisten nog amper zelf onderzoek doen tenzij ze een beroep kunnen doen op meestal onbestaande of sterk onbemande researchafdelingen, zult u het nergens lezen. Dus herschrijven ze meestal dagelijks een aantal persmededelingen zonder zich ooit de vraag te stellen of het wel waar is en of ze niet notarissen van de leugen zijn geworden. Tenzij het over Israƫl of Gaza gaat, dan opeens vinden ze wel hun onweerstaanbare drang terug om nieuws te negeren, te framen of te verdoezelen met propaganda van Hamas en hun satellieten.

Herman Brusselmans is al jaren net zo geobsedeerd met Joden als hij is met sex, zijn pietje en zijn macho drang om vrouwen te vernederen en te kleineren in de hoop dat ze niet de moed zullen hebben om een spiegel voor het miserabel gezicht van dat pietlullig ventje te zetten. Zoals een dronken zielige zwanzer aan de toog weet hij zelfs niet meer hoeveel vagina’s hij gezien heeft want in plaats van dubbelzat is hij driedubbel zot (33 of 94) terwijl zijn vrouw maar 1 keer per maand een orgasme moet faken. Diezelfde obsessie met vrouwen en seks en zijn klein pietje heeft Herman Brusselmans met…. Joden. Wat ze hem misdaan hebben is zoals bij Hitler een zaak voor psychiaters.

We hebben even het aantal keren opgezocht dat Herman Brusselmans het over Joden had of Joodse personages in zijn boeken gebruikte. Ofwel heeft hij zoals de meeste antisemieten geen echte inspiratie en schrijft hij bij gebrek aan talent er maar op los, ofwel is hij gewoon geobsedeerd zoals antisemieten dat wel zijn.

https://www.google.com/search?q=%22hermans+brusselmans%22+jood&sca_esv=5a54ede1e073dd21&tbm=bks&ei=UOO9Zva6O6Lwi-gPh5GD4Qs&ved=0ahUKEwj2osmu7_aHAxUi-AIHHYfIILwQ4dUDCAk&uact=5&oq=%22hermans+brusselmans%22+jood&gs_lp=Eg1nd3Mtd2l6LWJvb2tzIhoiaGVybWFucyBicnVzc2VsbWFucyIgam9vZEicGlCPEliAF3AAeACQAQCYAUagAaoCqgEBNbgBA8gBAPgBAZgCAKACAJgDAIgGAZIHAKAH9gM&sclient=gws-wiz-books

En laat ons ook de rollen niet omdraaien. Het is niet omdat tot nu toe niemand in de Joodse gemeenschap niet geprotesteerd heeft dat het daarom niet antisemitisch is. Het is niet omdat iemand geen klacht heeft neergelegd omwille van tientallen persoonlijke overwegingen dat de misdaad niet gebeurd is. Het is niet aan het slachtoffer om permanent alles overal in de gaten te houden en permanent klachten neer te leggen, op te volgen en tot een goed einde te brengen maar eerder aan de uitgevers om ervoor te zorgen dat dergelijke persmisdrijven tegen minderheden, vrouwen, personen en bedrijven gewoon niet begaan worden. Het is daarom dat ze gatekeepers worden genoemd, goed betaald zijn en een zekere juridische en financiƫle verantwoordelijkheid dragen.

Antisemitisme is antisemitisme zelfs als daar geen klacht wordt tegen ingediend omdat men vb denkt dat die Herman Brusselmans een onbenullig figuurtje is die bladen volklad met onleesbare zinnen die een chatgpt machine nu 1000 maal beter zou doen (maar die zou geen Kafka, Zola of honderden andere echte schrijvers kunnen imiteren). En het is ook niet omdat de boekjes een redelijke populariteit hebben dat men permanent moet klachten neerleggen. Het zou wel logisch zijn, maar mensen hebben ook tientallen andere leukere dingen te doen op een dag ipv zich bezig te houden met volledig amorele schertsfiguren zoals Herman Brusselmans (satire), zeker als die hopen om door controverse nog meer het centrum van het gesprek te hebben en nog meer nieuwsgierige idioten aan te zetten om hun veelschrijverij te kopen en uitgenodigd te worden voor kritiekloos gezwans in tv- en radiostudio’s.

De zaken veranderen echter drastisch wanneer diezelfde idioot zo gevaarlijk wordt dat hij andere idioten zou kunnen inspireren tot geweld tegen Joden in een periode van stijgende spanning en een sterke radicalisering van de Palestijnse beweging. Indien zijn oproep tot het steken van een mes in de keel van elke Joodse voorbijganger zonder protest zou mogen gepubliceerd worden, is de volgende stap een pogrom, zelfs al heeft die niet de omvang van 7 oktober of Kristallnacht. Het mes is trouwens het symbool van de intifida zoals bij ISIS en psychopaten die op straat onschuldige burgers neersteken. De slogan ‘globalize Intifada, Intifada Here, Intifada everywhere’ is dan ook een oproep tot geweld tegen Joden in de hoop dat ze zelf vertrekken naar IsraĆ«l of zich gaan verbergen en schuilhouden zoals ‘in de goede oude tijd’. De column van Brusselmans moet dus in die context worden gezien.

Dan wordt het wel belangrijk om na te gaan of dit Ć©Ć©nmalige verspreking is dan wel het logisch gevolg van een bepaald beeld dat hij heeft over Joden en hoe die Joden zijn de wereld overheersen en welke kenmerken ze in zijn boeken als fictief volk worden toegemeten.

Iedereen die het met eigen ogen wilt lezen, moet maar eens zijn boeken Guggenheimer lezen en hoe de Joden en het totaal verfoeilijke centraal personage als Jood worden beschreven. Wanneer hij trouwens processen en kritiek kreeg op sommige van die totaal overbodige en misselmakende vernederingen was het volgens hem niet Herman Brusselmans die het schreef, maar de JOOD Guggenheimer die dat zei. Hij was wel de schrijver en bedenker van het afschuwelijk centraal personage, de JOOD Guggenheimer maar het was de Jood die hem Brusselmans woorden in zijn mond legde tegen zijn eigen morele waarden in. Dit is duidelijk antisemitisch en ook Hitler zei altijd dat het de Joden zelf waren die hem als moreel verheven vredelievend personage ertoe dreven om oorlog te voeren en hen uit te roeien. Hij zou het zonder hun corrumperende invloed nooit gedaan hebben.

Je zou ze dus beter een mes in de keel rammen of er gewoon komaf mee maken zoals Hamas heeft geprobeerd. Maar zoals hij zelf schrijft in zijn boeken zijn de Joden als personages en als groep niet alleen heel slim en krachtig maar ook nog supermachtig. Zelfs al hebben ze vreemde fysieke kenmerken en zijn ze afschuwelijk corrupte individuen in ieder opzicht die onze brave samenleving volledig kapot maken, uiteindelijk overleven ze alles.

Dat is het verhaal van de Jood in zijn serie Guggenheim.

Dat is antisemitisme.

Het mes in de keel steken is dus het einde van zijn antisemitisch verhaal. Hij kan zeggen dat hij veel respect heeft voor wat de Joden hebben meegemaakt, doorstaan en weerstaan, maar contradictorisch genoeg waren de nazi en de antisemieten dat ook. Zij waren en blijven zo gefascineerd door hoe de Joden en Israel als gemeenschap zichzelf zo proberen in stand te houden, te verheffen en zich succesvol te verzetten dat ze die als een bedreiging beschouwen.

Want in vergelijking met Joden blijken die antisemieten zoals Herman Brusselmans maar pietlullige figuren naast de cultuur die zij hebben voortgebracht.

Voorbeeld (gedeeltelijk online) https://books.google.be/books?id=_xs-bDr3DswC&printsec=frontcover#v=onepage&q&f=false en je kan zoekopdrachten invoeren zoals Jood en Joden

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed