De diplomaten van de zogenaamde gematigde Palestijnse Overheid bejubelden de moorddadige Hamas pogrom van 7 oktober in Israël

0

We lezen regelmatig bij Palestina aanhangers dat de Palestijnse Autoriteit gematigd is en dat zij zou moeten het beheer krijgen over Gaza en een onafhankelijke staat. Iedereen die voor vrede is, zou niets liever hebben dan dat de Palestijnse Autoritairen efficiënt, democratisch en vredelievend waren, maar dit is geenszins het geval.

De Jews Chronicle deed een onderzoek naar wat haar diplomatieke vertegenwoordigers (ook bij de Europese Gemeenschap) gezegd hebben over de Massamoord door Hamas op 7 oktober. Het werd een ontstellende lijst.

Bron : https://www.thejc.com/news/world/revealed-dozens-of-palestinian-diplomats-celebrated-october-7-v83fchk7?utm_source=sharebutton&utm_medium=twitter&utm_campaign=top

* Hassan Albalawi: plaatsvervangend hoofd van de Palestijnse missie bij de EU. Vierde Hamas op 7 oktober als ‘heldhaftig’.

🔸Adel Atieh: Palestijnse ambassadeur bij de EU. Beschreef Hamas-terroristen als ‘het volk van de machtigen’.

🔸 Khuloussi Bsaiso: Palestijnse diplomaat bij de VN. Deelde een kaart van het Midden-Oosten zonder Israël, met de opmerking ‘Palestina zoals het zou moeten zijn’.

🔸 Rana Abuayyash: Consul bij de Palestijnse missie in Londen. Deelde een bericht waarin de Israëlische vlag veranderde in Hitler en plaatste een TikTok-video opnieuw waarin Netanyahu gelijk werd gesteld aan de nazi-dictator.

🔸 Hala Abou-Hassira: Palestijnse ambassadeur in Parijs. Poging om de misdaden van Hamas te rechtvaardigen door te stellen dat “Israël de volledige verantwoordelijkheid draagt.”

🔸 Nadine Abualheija: Diplomaat bij de Palestijnse missie in Parijs. Tweette dat een koloniale staat geen onschuldig slachtoffer is als zijn slachtoffers zich verzetten tegen genocide en omschreef Hamas later als ‘Palestijns verzet’ dat zich richt op illegale Israëlische soldaten.

🔸 Khaldun Almassri: Diplomaat bij de Palestijnse missie in Spanje. Deelde op 7 oktober een schilderij van mensen die dansen met Palestijnse vlaggen en plaatste in januari een bericht over de ‘zionistische lobby’, waarbij een afbeelding werd gedeeld waarin Hitler en Netanyahu werden vergeleken.

🔸 Nazeeh-motto: Palestijnse diplomaat bij de EU. Beschreef de gebeurtenissen als “dekolonisatie in tastbare termen” op X/Twitter, waarbij werd verklaard dat de Palestijnen waardigheid en triomf ervoeren.

🔸 Salman El Herfi: voormalig Palestijnse ambassadeur in Zuid-Afrika en Frankrijk, nu adviseur van de Palestijnse president Mahmoud Abbas. ‘Ik heb een afbeelding opnieuw geplaatst waarin de pijn van Maria en Jezus wordt vergeleken met die van een Palestijnse moeder en kind, met het onderschrift ‘De pijn van de Moeder is dezelfde als 2000 jaar geleden. Dezelfde moordenaar.’

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed