Hamas is veel minder populair in Gaza dan ze zelf ooit zullen toegeven en mensen durven zeggen

0

De afgelopen maanden hebben we gehoord dat Gaza Hamas is en dat Hamas een volksbeweging is en dat je dus Hamas niet kunt vernietigen omdat ze het volk is en door het volk wordt gesteund.

Indien dit het geval zou zijn dan kan je je afvragen waarom ze in 2006 de macht hebben gegrepen en hun tegenstanders hebben vermoord. Of waarom ze op betogers schoten in 2011 die protesteerden tegen de hoge prijzen. Of waarom er in feite op een paar miljoen inwoners maar enkele tientallen naar hun manifestaties gingen.

Natuurlijk is het zo dat Hamas dankzij de macht en de collaboratie van de internationale organisaties en Egypte heel veel materiƫle en andere voordelen kon schenken aan mensen die haar hielpen of haar op zijn minst niet tegenspraken. Net zoals de communistische partij in de USSR moest je een band hebben met Hamas om een deftig appartement, baan of andere voordelen te krijgen.

Om te bewijzen dat ze ook echt populair zijn publiceerde een zogenaamde onafhankelijke Palestijnse wetenschapper zogenaamde objectieve opiniepeilingen. Wat hij niet wist of wou weten was dat de cijfers die hij kreeg van de zogenaamde onafhankelijke Hamas medewerkers waren vervalst zodat hij persberichten de wereld in kon sturen alsof dat de meerderheid van de bevolking in Gaza achter Hamas en haar moorddadige pogrom en oorlog stond.

Tijdens deze oorlog worden miljoenen documenten gevonden in de kantoren en computers die door het israƫlische leger worden doorzocht. De Propalestijnse pers zal zeggen dat het allemaal propaganda is en daar gaan we mee akkoord, alles wat Hamas zegt is propaganda en de westerse pers is in overgrote meerderheid een domme papegaai zonder moraliteit en zeker zonder onafhankelijkheid.

De @IDF heeft documenten onthuld die ze heeft gevonden op het het Centrale Veiligheidscommando van Hamas in Gaza. Hieruit blijkt dat Hamas de resultaten van het opinie onderzoek van de tot nu toe gerenommeerde Palestijnse opiniepeiler Khalil Shkaki en zijn organisatie vervalst. https://pcpsr.org/

Volgens vertaalde documenten hebben ze de cijfers aanzienlijk verdraaid om de indruk te wekken dat de bevolking van Gaza de Hamas en hun acties tijdens en na 10/7 in overweldigende mate steunt. Volgens het leger waren Shkaki en zijn organisatie niet op de hoogte van de vervalste cijfers.

Maar we kunnen nog altijd verwonderd zijn dat een derde van de bevolking een moorddadige pogrom zoals op 7 oktober verdedigbaar vond. Die derde van de bevolking is ook een cijfer dat je terugvond tijdens het nazisme. Daar verhoogde dat na de militaire plundertochten in 1940 maar zakte snel weer weg toen het tij begon te keren.

Het Israƫlisch leger vond de echte cijfers van de opiniepeilingen die nooit waren doorgegeven.

In maart steunde slechts 30,7% van de Gazanen de aanval van 10/7, in tegenstelling tot het gerapporteerde cijfer van 71,3%.

Slechts 31,9% van de Gazanen was tevreden over Hamas, in tegenstelling tot de gerapporteerde 62%

Slechts 22,1% van de Gazanen was tevreden over Sinwar, in tegenstelling tot de gerapporteerde 52%

Op de vraag wie er zal winnen in het conflict antwoordde 51,2% Israƫl, in tegenstelling tot de gerapporteerde 18% Slechts 30% geloofde dat Hamas zou winnen, in tegenstelling tot de gerapporteerde 56%

De mensen in Gaza zijn dan ook slimmer dan ze door de westerse media worden voorgesteld en lijken hiermee ook op het Duitse volk tijdens de laatste weken van het nazisme.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed