Waarom de Westerse pers weigert de Palestijnse Terroristen te tonen die uitgeschakeld werden tijdens de operaties op de Westbank

0

Het huidige principe van antiterrorisme is dat je niet meer wacht tot de tegenpartij zijn plannen bijna klaar is en dat je juist voor de uitvoering van de aanslag tussenkomt zodat je voldoende bewijs hebt.

Dit lukt niet altijd zodat er in feite veel aanslagen nog kunnen plaatsvinden waaronder vermijdbare slachtoffers vallen.

Daarom wordt momenteel sinds 20 jaar preventief opgepakt vanaf men voldoende vermoeden heeft dat een aanslag zal plaatsvinden of in voorbereiding is en dat daar voldoende indicaties voor zijn. Indien dit nadien niet direct het geval is, is dit zo erg niet omdat er hoe dan ook een sterk signaal gestuurd is dat onmiddellijk en hard zal worden opgetreden. Ondertussen is ook een massa informatie verzameld en zijn meestal de logistieke netwerken ook ontmanteld.

De Israƫlische operatie in de Westbank was een antiterroristische operatie die duidelijk al weken werd voorbereid en gebaseerd was op heel specifieke informatie. Dat zoveel huiszoekingen, aanhoudingen en schietpartijen plaatsvonden bewijst enkel de omvang van de terroristische campagne die door verschillende Palestijnse organisaties werd gepland tegen Israƫl. De doelstellingen was om een nieuw front tegen Israƫl te openen.

In de westerse pers heeft men het over ’terroristen’ en Palestijnse burgers die bij deze operatie zijn om het leven gekomen. Soms vergeet men zelfs te vermelden dat ze zijn omgekomen tijdens vuurgevechten. Maar alles is goed om IsraĆ«l op hetzij welk moment hetzij hoe en waar in discrediet te brengen.

Nochtans kan men zuiver operationeel alleen maar verwonderd zijn over het aantal kaderleden van de terroristische bewegingen die werden uitgeschakeld. Het bewijst ook dat al deze bewegingen of ze nu behoorden tot de zogenaamde veiligheidsbrigades van de ‘gematigde’ Palestijnse Autoriteit of niet in een verregaande vorm van samenwerking bezig waren met deze operatie.

Hamas: Wissam Khazem – commander of the Al-Qassam Brigades in Jenin

PIJ – Palestinian Islamic Jihad: Arafat Al-Amer, commander in the Al-Quds Brigades

Fatah: Maysara Masharqa, one of the leaders of the Al-Aqsa Martyrs Brigades and an officer in the PA (see the sticker of the Al-Aqsa brigades on his magazine)

Dus als men foto’s toont van dode kinderen waarom niet van dode terroristen toen ze nog gezond genoeg waren om selfies te maken als heldhaftige strijder ?

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed