De mede organisatoren van de betoging morgen ‘voor vrede en wapenstilstand’ vonden niet beter dan tijdens de beestachtige pogrom van 7 oktober dit te publiceren – Hitler zegt dit ook

0

Indien we stellen dat Hitler dit ook zei dan is het omdat volgens Hitler in zijn speeches al de oorlogen en het geweld dat hij pleegde in feite de fout was van de Joden omdat zij hem verplicht hebben om dit te doen. Hier is alle geweld tegen onschuldige joden de schuld van de joden omdat ze de Palestijnen door de jarenlange onderdrukking zo ver hebben gekregen dat ze zich verplicht voelden om zulke dingen te doen. En dat is … het officiĆ«le Hamas discours. Een mede organisator van de betoging van morgen.

dat al die bewegingen meestappen is mij een raadsel …. maar het kan mij niet schelen …. it is not because so many are wrong that I am not right. Want anders was ik een nazi geweest in 1939 zoals de ‘zovelen’.

ahja als nagedachte werd er nadien nog vlug bijgezet dat ze elk blind geweld tegen onschuldigen veroordelen, juist in de zijkant om zich wat in te dekken maar wie neemt dit nu serieus. Denkt die jongedame echt dat wij zo dom zijn dat we als joden (en hun beschermers) gewoon alles zullen vergeten en vergeven en de andere wang aanbieden omdat tot 1948 datgene was dat de joden steeds opnieuw deden ? Nah Nimmer Never Again.

maar we wilden u ook nog meegeven wie dit allemaal leuk vond maar de meesten beseften dat deze post er natuurlijk totaal fout naast zat want hebben hun like verborgen gehouden voor het grote publiek. Het bewijst dat hun geweten niet zuiver op de graat was hiermee.

De vredesorganisatie cnapd

ZinnekeTv waar Faoud de voorzitter van het parlement van de Vlamingen in Brussel zijn berucht interview gaf dat volstond met in feite antisemitisme en het ruwste revanchisme.

Zoals we al regelmatig stellen is voor de Joden dit conflict ook een geschenk omdat het nu echt duidelijk wie hun echte vrienden zijn en wie ze in feite nooit hadden moeten vertrouwen en wie van hun vrienden op 7 en 10 oktober dit nog zullen blijven in november, december en de komende maanden, met andere woorden wie hun verdedigers zijn tot op het laatste moment en voet bij stuk houden en wie zo snel als ze maar kunnen hun kar zullen keren vanaf dat de druk wat groter wordt.

Reken zij die zich altijd naast je zullen zetten en ondanks alles voor je zullen vechten alsof ze voor hun eigen familie zouden vechten.

About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed