De Vooruit frontman FOUad Ahidar voorzitter van het Brussels parlement van de Vlamingen roept op tot oorlog en geweld tegen Israël (echt waar) maar daar viel niemand tot nu toe over

0

Een jood zou maar eens moeten durven zeggen dat een terroristische actie van onozele radicale kolonisten een ‘detail’ was en deze palestijnen zouden op hun achterste benen staan en grote persconferenties organiseren om luid te protesteren en alle journaals zouden ermee openen en alle kranten zouden plaats maken op hun hoofdpagina’s en op hun websites.

Maar niet zo als de Voorzitter van het parlement van de Vlaamse Gemeenschap in Brussel – dus niet zomaar hetzij wie maar een parlementsvoorzitter – verklaart dat de Pogrom van 7 oktober die aan 1400 mensen het leven liet en honderden verwondde en vergezeld was van duizenden raketten, … maar een detail is.

Maar bij het bekijken van de hele uitzending denk ik dat hij zot is geworden en de psychologische last van deze moeilijke tijden niet langer aankan en beter ontslag neemt als voorzitter van het parlement van de Brusselse Vlamingen om wat tot rust te komen of naar de Gaza te gaan en er de wapens te gaan opnemen want hij roept hier in zijn interview wel toe op. (ah we hebben een kopie hoor als het interview verdwijnt). Die vent is knettergek geworden, een gevaar voor zichzelf en voor Brussel.

Ten eerste denken wij helemaal niet dat dit een ongelukje is. Net zoals bij de Palestijnse UNRWA in Gaza of de Minister van Palestijnse Zaken Caroline Gennez, vindt deze belangrijke zogenaamd volledig geïntegreerde en voorbeeldige brugfiguur en rolmodel voor België het op 7 oktober en vele dagen nadien helemaal niet nodig om ook maar iets te schrijven over de Moorddadige beestachtige Pogrom van 7 oktober. Niets op zijn Twitter account. NADA. Want niet belangrijk.
Wat wel belangrijk is om op Twitter te plaatsen op 10 oktober is zijn fotoshoot met nieuwe foto’s.

Dus laat ons het maar eens hebben over wat hij verklaarde op de Brussels Marokkaanse zender ZinnekeTV waar hij even dacht dat het alleen onder de gelijkgezinden zou blijven en dat niemand het zou opmerken.

Terwijl slechts 1 of 2 uitspraken de aandacht hebben getrokken is het goed om het HELE interview te zien zodat je zijn volledige mindset goed begrijpt. Want men zal zeggen dat men deze 2 uitspraken uit hun context heeft getrokken of dat de woorden slecht gekozen zijn etc …. Maar het volledige interview van 30 minuten van FOUad is op zich heel ontluisterend. Als dit de socialistische Vooruit is van de toekomst dan gaat ze verder dan 70 jaar achteruit en is haar Open Brussel Open voor haat maar gesloten voor respect voor elkaar.

De Joden van Brussel hebben niets te zien met uw plotse opwelling om nu opeens de Palestijnen in Gaza te gaan verdedigen terwijl u al jaren Niet op straat kwam uit solidariteit met andere Arabieren die democratie eisten tegen hun dictatoriaal regime of in oorlogen waar ze elkaar uitmoorden of uitgemoord werden zoals Jemen, Soedan, Libië, Syrië ….

Maar we laten u even mee genieten van de Voorzitter van het parlement van de Vlaamse Gemeenschap van het Gewest Brussel. Echt een voorzitter waardig.

het interview

en dan enkele opmerkelijke uitspraken van deze zo slimme meneer die onze voorzitter is van de Brusselse Vlamigen (maar Goering was ook voorzitter van het Duitse parlement en hij was een ex varkensboer).

https://www.youtube.com/watch?v=6VxOVZhV8SA

“c’est un génocide humain et je peux utiliser ce terme moi qui suis parti à Auschwitch en Pologne pour aller voir ce que c’est un génocide ce que c’est un massacre et ben je peux constater aujourd’hui qu’on utilise pratiquement les mêmes méthodes simplement à une méthode avec des moyens sophistiqués pour massacrer des populations par coup de milliers et donc aujourd’hui on peut parler vraiment de génocide”

en deze Nazi Israëli doen deze genocide op de Palestijnen al 75 jaar

“que la guerre ne s’est jamais arrêté le massacre ne s’est jamais arrêté et ils ont tout fait pour éradiquer cette population et ça depuis pratiquement 75 ans” Ook hij vergeet alle keren dat de Arabische landen gezamenlijk Israël de oorlog hebben verklaard en aangevallen, dat er het vredesakkoord van Oslo was dat door Hamas met een aanslagenreeks met 1000 Israëlische doden over 2 jaar de vuilnisbak werd in gegooid (en de Palestijnse Autoriteit keek ernaar maar kwam amper tussen).

het wordt nog beter (we zijn nog maar 6 minuten ver)

“d’aujourd’hui la seule différence aujourd’hui c’est que la première fois le Hamas est rentré sur territoire israélien si on peut appeler ça des territoires israéliens euh où des colons sont installés depuis euh pas mal d’années et ils ont massacré plus de 1000 personnes est-ce que nous allons dire que œil pour œil dents pour dents non chaque être humain mérite de vivre mais dans mon reportage précédent je l’ai appelé boomerang pour dire que au fait ils nont simplement euh récupéré que ce qu’ils ont semé ils ont semé la haine et le massacre et la désolation depuis 75 ans ” Het is voor hem belangrijk dat het Hamas voor de EERSTE keer geslaagd is om een grote operatie uit te voeren op het grondgebied van Israël (het lijkt dus alsof hij er fier op is dat ze dat hebben kunnen doen). Dat ze toen meer dan 1000 personen hebben afgeslacht is de fout van de Joden die de Palestijnen al 75 jaar onderdrukken waardoor deze verplicht worden om op dergelijke manier wraak te nemen. (Hitler zei dat ook trouwens over de Joden die hem tot een wereldoorlog dwongen) Victimblaming.

Hier komt dan de belangrijkste uitspraak waarover zovelen gevallen zijn – en al het voorgaande zomaar overslaan al zijn ze de prelude voor wat komt

y a une petite réponse qui a été donnée par une partie du Hamas et malheureusement aujourd’hui le monde ne se penche que sur cette partie-là alors que cette même population Gazaoui se fait massacrer de 75 ans et je n’ai pas vu autant d’ émotivité chez les gens

In de geschiedenis is deze slachtpartij maar een ‘petit réponse’ of klein (onbelangrijk) antwoord dus niet een ‘kleine detail’ zoveel verkeerdelijk vertaald werd in de Vlaamse Media maar die slachtpartij met 1400 doden (over de gijzelaars, verkrachtingen en bestialiteiten spreekt hij zelfs niet) is maar een KLEIN ANTWOORD. (7 minuten) Wat is dan volgens hem een gepast antwoord ? En de Joden, weet u, die hebben veel ergere dingen gedaan.

Dan roept de Voorzitter van het Parlement van de Vlamingen in Brussel op om massaal naar de grens met Gaza te gaan en die te doorbreken en dan te kijken of Israël hen ook zal bombarderen want indien ze dat doen zal het de DERDE Wereldoorlog zijn …. is die vent zot of zo … heel veel mensen verliezen momenteel hun koelbloedigheid maar van een belangrijk politicus in een enorm verscheiden wereldstad kan je toch wat anders dan zulke onozelheden verwachten die alleen tot polarisatie en geweld leiden ?

“Gaza il y a une frontière normalement des centaines des kilomètres, des millions pourraient passer circuler et rentrer dans Gaza et on verra si les Israéliens oseront bombarder ces gens-là et là ça sera vraiment troisième guerre mondiale (16min) Burgerlijk verzet noemt hij dat. Hamas zal blij zijn.

Maar hier volgt dan – van de Voorzitter van het Parlement van de Brusselse Vlamingen – een oproep tot geweld, want anders kan je het niet interpreteren, zeker niet als je het live op youtube ziet en dit is zijn besluit uit al het voorgaande. Alleen geweld (force) zal het geweld van Israël doen stoppen.

je suis quelqu’un de super peace en love comme on dit un non violent mais quand je vois ça un moment donné il y a que la force qui vont les faire taire effectivement

In feite moeten de Arabische staten weer de oorlog verklaren aan Israël en zelfs als de huidige Arabische leiders het niet willen, deze laffe Arabische leiders zouden moeten ‘zelfmoord plegen’ en het volk de oorlog laten voeren tegen Israel – en wat antwoordt de Voorzitter van het parlement van de Brusselse Vlamingen ? Laten we die oorlog met Israël maar voeren want Israël begrijpt alleen oorlog.

“personne n’aime l’utiliser les mots de guerre je pense que nous sommes des gens qui sont en train en allant dans le dialogue mais pour faire un dialogue il faut être à deux et vous avez en face de vous un état c’est qui veut qui développe le sionisme et qui dit nous en tant que sioniste nous allons créer le Grand Israël donc il y a plus moyen d’avoir un débat avec eux pas avoir la discussion ” (18 minuten) Vergeet volledig de vredesakkoorden van Oslo en die met Egypte en met Jordanië.

En daarom roept hij het Egyptische leger op om de wapens op te nemen om de grens met Gaza te openen (wat geen enkele Egyptenaar en zeker die in het leger zitten willen want de laatste keer heeft dat tot een hele zware bloedige oorlog in de Sinaï geleid waarbij tientallen Egyptische militairen en agenten zijn gedood door Hamas toen die de Jihad broeders uit de gevangenissen kwam bevrijden).

“l’Égypte elle a un rôle important à jouer en tant que en tant que pays frontalier et donc les égyptiens sont solidaires ils doivent à ce moment-là dire à la police ou à l’armée qui surveille ses frontières de lever les armes et de laisser rentrer la population” (18 minuten)

en weet je de Israëli zijn nu erger dan Nazi en zij doen ergere dingen aan de Palestijnen dan de Nazi hen hebben aangedaan (wow – nooit echt een boek gelezen over de Nazi en de Joden zeker ? )

“ils sont devenus des élèves sont devenus des mauvais maîtres ils ont subi aujourd’hui ils font pire c’est vraiment la méthode de celui qui s’est fait harceler à l’école et qui soit il choisit le camp de combattre l’injustice soit le jour où il devient un adulte il devient pire que son harceléur des vrais psychopathes ce sont des tueurs en série” erger nog : de israëli zijn psychopatische massamoordenaars

hier is er een duidelijke oproep tot geweld en terrorisme, spijt me maar als extreemrechts dit zou zeggen zou het een oproep tot geweld en terrorisme zijn ….

ik weet niet hoe u dit interpreteert maar dit is een oproep tot geweld

“aujourd’hui quand on voit état voyou qui massacre des populations à un moment donné on doit avoir un moyen de pression et je ne suis pas pour la guerre je ne suis pas pour les armes mais elles sont là aujourd’hui alors malheureusement il faudra les utiliser parce qu’apparemment je crois que c’est le seul langage que comprend ce pays Israël”

Dit is terroristische taal. De taal van terroristen is dat aangezien de pacifistische methoden niet werken en aangezien de staten niet kunnen optreden, het aan de voorhoede van de (Palestijnse of Fascistische of Communistische) zaak is om de wapens op te nemen, hoe spijtig dat ook is dat dat moet gebeuren maar dat is nu éénmaal de enige manier waarop men die staat kan dwingen om beter te worden of om de zaak vooruit te helpen. Indien je een pacifistische manier kent zou ik hem graag weten maar volgens mij bestaat er geen en zal alleen geweld een overwinning kunnen brengen. Dit is Hamas taal.

Het Parlement van de Brusselse Vlamingen wordt voorgezeten door HAMAS. Als je dit leest.

Want de staat van Israël heeft GEEN bestaansrecht, het land waarop ze zich bevindt is van de Palestijnen en Duitsland moet ze maar een stuk van haar land geven. Echt waar, hij zegt dat ECHT.

“pour la communauté juive de créer un état sur un territoire qui lui appartient pas alors je répète c’est les Allemands qui les ont massacrés en plus grosse partie on on a qu’à leur donner une partie de de l’Allemagne” (33 minuten)

Hij wil Jerusalem met de Moskee in de achtergrond terug …. dat hij daar gaat



About The Author

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may have missed